Januári programok a Szent István Mûvelõdési Házban

2019-01-07 | Kulturális élet-Programok
Változatos programkínálattal várja vendégeit januárban a Szent István Hitoktatási és Mûvelõdési Ház. Könyvbemutató, Ferenc pápáról szóló dokumentumfilm és Eperjes Károly estje szerepel a kínálatban.

Január 11-én, pénteken 16.00 órakor kezdõdik Lak István A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig címû kötetének bemutatója. A szerzõvel Virágh Ildikó újságíró, a Kodolányi János Egyetem Rektori Kabinetjének kommunikációs vezetõje beszélget.

Január 16-án, szerdán 17.00 órakor folytatódik az Útkeresõ Filmklub, melynek keretében a Ferenc pápa – Egy hiteles ember címû olasz, francia, amerikai dokumentumfilmet tekinthetik meg az érdeklõdõk. A film azon ritka alkotások egyike, amely a Vatikánnal szoros együttmûködésben készült a három Oscar-díjra jelölt Win Wenders rendezésében. A pápa utazásaiba és a vallással kapcsolatos nézeteibe nyerhetünk betekintést, miközben szóba kerülnek olyan hétköznapi dolgok is, mint a család szerepe, a halál, a társadalmi és gazdasági egyenlõtlenségek, a bevándorlás és az ökológia.

Január 25-én, pénteken 17.30 órától Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színmûvész tart elõadást az intézményben. Az Add meg nekünk mindennapi Kenyerünket ma… címû programot a 2020. évi budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus felkészülési éve keretében rendezik meg.

A Szent István Hitoktatási és Mûvelõdési Ház szeretettel vár minden érdeklõdõt a programokra!

OKK Fehérvár

Megosztás