Romantikus vártúra a Belvárosból a Bory-várba

2019-06-07 | Kulturális élet-Programok
(Fotó:wikipedia) Egy különleges kisvonatos túra során ismerhetjük meg Székesfehérvár egyik leglátogatottabb nevezetességét, a Bory-várat. Az idegenvezetéssel egybekötött kirándulás szombaton és vasárnap az Országalmától indul, regisztrálni a Tourinform Irodában lehet.

A Bory-vár a romantika XX. századi fellegvára. A lenyûgözõ alkotást az építész-szobrász Bory Jenõ maga tervezte és két kezével építette fel közel 40 esztendõn keresztül. A pünkösdi hosszú hétvége különleges kisvonatos kirándulást kínál az építmény és a város megismerésére.

A kisvonat az Országalmától indul június 8-án, szombaton és 9-én, vasárnap 10.00 órakor, a Bory-várhoz vezetõ úton az idegenvezetõ a város történelmérõl, történetérõl is beszámol a kirándulóknak. A részvételi díj tartalmazza a kisvonat és az idegenvezetés díját, valamint a belépõt a várba.

A szervezõk elõzetes regisztrációt kérnek a kisvonat befogadóképessége miatt. Jelentkezni lehet személyesen az Oskola u. 2-4. szám alatti Tourinform Irodában, a 22/537-261-es telefonszámon, vagy a szekesfehervar@tourinform.hu e-mail címen. A program minimum 10 fõ részvételével indul.

OKK Fehérvár

Megosztás