Árokba csúszott autók a reggeli havazásban

2019-01-23 | Magazin
(A kép a sárszentmihályi balesetnél készült, fotó: székesfehérvári hivatásos tûzoltóság) Fejér megye tûzoltói négy balesetnél avatkoztak be a reggeli havazásban január 23-án.

Sárszentmihály határában egy személygépkocsi lesodródott az útról és az árokban a tetejére borult. A sofõr és utasa nem sérült meg. A tûzoltók visszaállították kerekeire a jármûvet.

Szalagkorlátnak ütközött és fennakadt egy személygépkocsi reggel az M6-os autópálya Pécs felé vezetõ oldalán, Baracs térségében. A jármûvet a dunaújvárosi hivatásos tûzoltók áramtalanították és leemelték a korlátról. A balesetben senki nem sérült meg.

Árokba csúszott egy személygépkocsi a 63-as fõút sárkeresztúri szakaszán szerdán reggel. Az autót a sárbogárdi hivatásos tûzoltók kivontatták az árokból. A jármû sofõrje nem sérült meg. Körülbelül harminc méterrel távolabb egy furgon és egy személygépkocsi ütközött. Az autó vezetõjét a mentõk kivizsgálásra kórházba szállították. A személygépkocsit a tûzoltók tolták le az útról – tájékoztatott Szabó-Bisztricz Anett tûzoltó fõhadnagy, Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivõ.

Megosztás