Fegyverek, gránátok, rakétalövedékek egy székesfehérvári lakásban - Videóval

2019-06-19 | Magazin
(Fotó:police.hu) A székesfehérvári rendõrök elfogták azt a férfit, aki a lakásán engedély nélkül fegyvereket, lõszereket tartott.
A Székesfehérvári Rendõrkapitányság súlyos testi sértés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 28 éves férfival szemben.

Az ügyben a gyanúsított székesfehérvári lakóhelyén 2019. június 18-án kutatást tartottak a nyomozók, melynek során lõszerek, lõfegyverek kerültek elõ, amelyek tartására a férfi engedéllyel nem rendelkezett, továbbá egyéb fegyvereket és fegyverutánzatokat is felleltek a rendõrök.

Szintén a lakásban talált rakéta lövedékek és könnygázgránát vizsgálatára, elszállítására és tárolására a Készenléti Rendõrség Tûzszerész Szolgálata intézkedett.

Valamennyi fellelt és engedély nélkül tartott tárgyat a rendõrök lefoglalták, a férfit pedig a helyi rendõrkapitányságra elõállították, ahol lõfegyverrel és lõszerrel visszaélés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság  közleménye


VIDEÓ:

<iframe width="752" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/dEG7w9gnAiw" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

Megosztás