Halálos baleset történt Székesfehérvárnál a 63-as fõúton - Frissítve!

2019-02-05 | Magazin
(Fotó:police.hu) Egy nyerges vontatóval ütközött össze egy személyautó a 63-as fõút 89-es kilométerszelvényénél, Székesfehérvár térségében, az M7-es autópálya feletti felüljárón.

A személyautóban négyen utaztak, egyiküket a mentõk a székesfehérvári hivatásos tûzoltók kiérkezése elõtt kiszabadították és kórházba szállították.

A kocsi további három utasa beszorult, a mentõk megállapítása szerint egyikük meghalt a balesetben.

A tûzoltóegységek a katasztrófavédelmi mûveleti szolgálat irányítása mellett feszítõvágóval emelték ki a beszorult sérülteket és az elhunyt utast a kocsiból, majd átadták õket a mentõknek.

A kamion vezetõje könnyebb sérüléseket szenvedett.

A helyszínre mentõhelikopter is érkezett, az érintett útszakaszt lezárták.

Forrás:Katasztrófavédelem

2019 február 05 11:37 – kedd

FRISSÍTÉS:

Belsõbáránd térségében egy tehergépjármû és egy személygépkocsi ütközött össze, teljes útlezárásra kell számítani.

Halálos kimenetelû közúti közlekedési baleset történt 2019. február 5-én 11 óra 7 perckor a 63-as fõút 82-es kilométerszelvényben, Belsõbáránd térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy tehergépjármû és egy személygépkocsi ütközött össze. A baleset során kettõ személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A helyszíni szemle és a mûszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a rendõrök a forgalmat Szabadbattyán, illetve Soponya felé terelik.

Kérjük a gépkocsivezetõk fokozott figyelmét és türelmét!

 

2019. 02. 05., k – 11:41

Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság

FRISSÍTÉS:

Ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelû közúti közlekedési baleset történt 2019. február 5-én 11 óra 7 perckor a 63-as fõút 82-es kilométerszelvényben, Belsõbáránd térségében, ahol egy tehergépjármû és egy Fiat típusú személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében a személyautót vezetõ férfi, valamit egyik utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A korábbi teljes útlezárást követõen az érintett útszakaszon a rendõrök feloldották a forgalomkorlátozást, a fõút ismét teljes szélességében járható.

 

2019. 02. 05., k – 14:21

Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság
 

 

 

 

Megosztás