Kerékpárt lopott

2019-05-16 | Magazin
(A kép illusztráció!) Székesfehérvár üzletközpontja elõtti tárolóból vitt el egy lelakatolt állapotú kerékpárt egy 23 éves férfi. A rendõrség az ügy vizsgálatát befejezte.
Egy férfi tett feljelentést 2019. március 2-án arról, hogy elõzõ nap késõ délután Székesfehérváron, egy üzletközpont elõtti kerékpártárolóban lelakatolt BMX típusú kerékpárját ismeretlen személy eltulajdonította.

A nyomozók az ügyben indított széleskörû adatgyûjtésének köszönhetõen a bejelentést követõ 24 órán belül azonosították és a bûncselekmény helyszínének közelében elfogták a biciklivel közlekedõ 23 éves székesfehérvári lakost. U. J.-t a rendõrök lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerõ vallomást tett. Gyanúsított elmondta, hogy a kerékpárt saját használat céljából vitte el, és annak érdekében, hogy ne legyen felismerhetõ, megrongálta és a matricákat leszedte róla.


A rendõrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek átadta.

Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság

 

Megosztás