Országos tûzoltóversenyt nézhet Székesfehérváron

2019-06-13 | Magazin
(A kép illusztráció! - Forrás:Katasztrófavédelem) Székesfehérvár ad otthont a XV. Gróf Széchenyi Ödön Országos Tûzoltósport-versenynek június 17. és 19. között. A háromnapos rendezvényen tizenkilenc megye és a fõváros hivatásos tûzoltói mérik össze erejüket és ügyességüket horoglétra-mászásban, százméteres akadályfutásban, négyszer százméteres váltóban és kismotorfecskendõ-szerelésben.

A csapatok június 17-én érkeznek a királyok városába. Az ünnepélyes megnyitót a felszerelések hitelesítése és az indulási sorrend kisorsolása követi. A felkészülés részeként a székesfehérvári horoglétrát is kipróbálhatják a versenyzõk.

Június 18-án reggel a horoglétra-mászással rajtol a verseny a Szent Flórián körúti tûzoltólaktanyában, majd 13:00 órától a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban folytatódik a 100 méteres akadályfutással.

Szerdán, június 19-én ugyancsak a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban a csapatok a 4×100 méteres váltóversennyel indítanak, majd a kismotorfecskendõ-szereléssel zárul a verseny.
 

Részletes program:

http://fejer.katasztrofavedelem.hu/xv-grof-szechenyi-odon-orszagos-tuzoltosport-verseny

 

A futamokra minden érdeklõdõt várunk.

 

Fentiekrõl Szabó-Bisztricz Anett tûzoltó fõhadnagy Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivõ tájékoztatott

 

Megosztás