Randevú egy életen át! - játékra hívja a házaspárokat a SZÉNA Egyesület

2019-02-08 | Magazin
Tizenkettedik alkalommal rendezik meg hazánkban a házasság hete rendezvénysorozatot február 10. és 17. között, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület játékra invitálja a házaspárokat, melyen értékes nyeremények találnak gazdára.

Angliából két évtizede indult el az a kezdeményezés, amely minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. A SZÉNA Egyesület egyike azon székesfehérvári szervezeteknek, melyek ebben az idõszakban egy-egy kezdeményezéssel felhívják a figyelmet a családi értékek és a házasság fontosságára.

Idén a szervezet a házasság hetében játékot hirdet házaspárok számára. Résztvevõvé válhat bárki, aki a házasság hetében (2019.02.10. – 2019.02.17) randevúra hívja házastársát! A feladat teljesítésérõl egy fotót, 2-3 mondatos élménybeszámolót kell elküldeni a szenaegyesulet@gmail.com címre, valamint azt, hogy hány éve élnek házasságban a jelentkezõk.

A játék célja felhívni a figyelmet a kettesben töltött, minõségi idõ és az egymásra figyelés fontosságára. A játék célja emellett szolgálni a házaspárokat, akik a felhívás hatására kedvet kapnak, hogy megismételjék hajdani találkozásaikat, és szándékukban áll ezzel is erõsíteni kapcsolatukat.

A SZÉNA Egyesület szeretné elismerni a játékosok kapcsolaterõsítõ erõfeszítéseit, így a játékban részt vevõk között egy kétszemélyes vacsorát sorsol ki kiemelt partnerük – a Rosetta Étterem – jóvoltából, 10.000 Ft értékben.

Különdíjat kap az a házaspár, aki leghosszabb ideje házasságban élõ párként vesz részt a játékban. Az õ nyereményük a nemrég alakult fehérvári fõzõ iskola, az AL-BA Cook Fõzõiskola felajánlásából, garnélás Pad Thai tészta készítése 2 fõ részére, a gyõztes pár otthonába és eszközeivel, így azt a közös fõzést követõen a gyõztes pár maga is el tudja készíteni.

Mindkét díjazott egy-egy 1.000 Ft értékû utalványt is kap az Aranyalma Cukrászda felajánlásából.

A résztvevõ hozzájárul, hogy a beküldött képet és leírást a SZÉNA Egyesület közzétegye közösségi oldalán.

A játékban a 2019.02.17. (vasárnap) 24 óráig beérkezõ jelentkezések vesznek részt, az eredményhirdetésre az azt követõ héten kerül sor.

 

Megosztás