Székesfehérváron törtek be, Lovasberénynél fogták el õket

2019-04-16 | Magazin
(A kép illusztráció! - police.hu) A Budapesti Rendõr-fõkapitányság nyomozói Lovasberényben fogtak el két fõvárosi betörõt.
A 39 éves budapesti R. Elemér és 48 éves társa A. Dénes 2019 áprilisában került a BRFK Vagyonvédelmi Osztály nyomozóinak látókörébe. A Bûnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2019. április 11-én a Fejér megyei Lovasberény külterületén tartóztatták fel a két férfit, miután egy székesfehérvári lakásba betörtek, ahonnan 610 ezer forint értékben vittek el ékszereket és karórákat.

Amikor a rendõrök átvizsgálták a két férfit, a 48 éves A. Dénes alsónadrágjából elõkerültek az ékszerek és a nagy értékû órák, illetve a pénztárcájában volt az ellopott 240 ezer forint is. 

A nyomozók az autóban megtalálták azokat az eszközöket, amelyeket a lakásbetöréshez használt a páros. R. Elemért és A. Dénest elõállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Amikor a rendõrök a két férfi lakásán kutatást tartottak, további – feltehetõleg bûncselekménybõl származó – ékszereket, ruhákat és mobiltelefonokat találtak. A rendõrök a bûncselekmény elkövetéséhez használt Alfa Romeot lefoglalták.

A BRFK Vagyonvédelmi Osztálya R. Elemér és A. Dénes ellen lopás bûntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, a bíróság pedig letartóztatta õket.

A Budapesti Rendõr-fõkapitányság közleménye

Forrás:police.hu

VIDEÓ:

<iframe width="752" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/MDqvFhWLU60" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

Megosztás