Tûzoltói beavatkozások a havazásban Székesfehérvár környékén - Képgalériával

2019-01-28 | Magazin
(Fotó: székesfehérvári hivatásos tûzoltó-parancsnokság) Amint az esõt havazás váltotta fel, több közlekedési balesethez kértek tûzoltói segítséget január 28-án délelõtt. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Árokba csúszott egy kamion pótkocsija hétfõn délelõtt a 81-es fõúton Székesfehérvár és Sárkeresztes között. A körülbelül húsz tonna fûrészelt faanyagot szállító nyerges vontató sofõrje ki akart kanyarodni jármûvével a fõútra, amikor a pótkocsi az árokba csúszott. A kamiont a megyeszékhely hivatásos tûzoltói drótkötéllel húzták vissza az útra.
 

KÉPEK:
http://fejer.katasztrofavedelem.hu/keptar/27/0/3068

Elakadt az emelkedõn egy nyerges vontató és nem tudta folytatni az útját Vértesboglár és Bodmér között. A bicskei önkormányzati és a vértesboglári önkéntes tûzoltók drótkötéllel húzták fel a jármûvet az emelkedõn.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy kisteherautó Csákvár és Csákberény között. A szeszesitalt szállító jármûvet a székesfehérvári hivatásos tûzoltók áramtalanították. A mûszaki mentésben a csákvári önkéntes tûzoltók is részt vettek.  

KÉPEK:
http://fejer.katasztrofavedelem.hu/keptar/1/0/3069

Lesodródott az útról és árokba csúszott egy személygépkocsi Zámoly és Székesfehérvár között. Az autót a székesfehérvári hivatásos tûzoltók segítségével vontatták ki az árokból.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M7-es autópálya fõváros felé vezetõ oldalán, a kápolnásnyéki lehajtó közelében.
A székesfehérvári hivatásos tûzoltók drótkötéllel húzták le az autót a sztrádáról – tájékoztatott Szabó-Bisztricz Anett tûzoltó fõhadnagy Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivõ.

Megosztás