"Mozdulj Fehérvár!" - Soprtnap sztárvendégekkel

2019-03-21 | Sport
(MTI fotó/Bodnár Boglárka) Az aktív, egészséges életmódot, a rendszeres testmozgást népszerûsíti, és az életmódváltást ösztönzi a Mozdulj Fehérvár!, amelynek a MOL Aréna Sóstó rendezvényközpont ad otthont. Március 23-án, szombaton két szinten, összesen 2.000 négyzetméternyi területen várják a sportolni vágyókat a legkülönfélébb programokkal.

Az egész napos program során ismert fellépõk sokrétû mozgásformákat mutatnak be. Itt lesz többek között Rubint Réka, Csapó Nóra, Katus Attila és Czanik Balázs is. 

A nagyszínpadon több száz ember együttesen mozoghat a fellépõk közremûködésével, a spinracing színpadnál kétszer két órás idõtartamban lesz tekerés élõzenével és egy DJ közremûködésével. Fontos színtere lesz az eseménynek a jógaterem, ahova felnõtteket és gyerekeket egyaránt várnak, az újdonságnak számító workshop keretében pedig az egészséges életmódvezetés legkülönfélébb fajtáit ismerhetik meg az érdeklõdõk.
 

A rendezvény indításaként lesz egy nagyszabású, ingyenes rock 'n' roll futás, melyre 8.00 órától lehet nevezni, a 8.45 órás bemelegítés után indul a stadion körüli 850 méteres kör, ezután hosszabb, mintegy 5 kilométeres távot is terveznek.

Az önkormányzat Egészségfejlesztési Irodája közremûködésével lesz inbody testösszetétel-mérés, a Humán Szolgáltató Intézet védõnõi pedig vércukor-, koleszterin- és csontsûrûség-mérést fognak végezni. A Mozdulj Fehérvár! az ingyenes, közösségi futással indul és 17.00 órakor szintén futással zárul.
 

A stadionban zajló programokra belépõket lehet váltani elõvételben, illetve a rendezvény napján a helyszínen is. 


OKK Fehérvár

 

Megosztás