Szakaszos útlezárás a Fiskális úton

2019-12-07 | Székesfehérvár
Mától, előreláthatólag december 9-én, hétfőn 16 óráig csatornaépítési munkálatok miatt az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Fiskális út Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszát a Nyitrai úti csomópontnál. Továbbá december 11-én, szerdán 16 óráig jár módosított útvonalon a „25”-ös jelzésű autóbusz Jancsár utca felé közlekedő járata.

Mától, előreláthatólag december 9-én, hétfőn 16 óráig csatornaépítési munkálatok miatt az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Fiskális út Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszát a Nyitrai úti csomópontnál.  Az átmenő gépjárműforgalom elől lezárt útszakaszról nyíló utcák, valamint ingatlanok ebben az időszakban a Bárfai utca irányából közelíthetők meg, illetve hagyhatók el. A Fiskális út további szakaszain a korábban bevezetett forgalmi rend marad érvényben.

Továbbá előreláthatólag december 11-én, szerdán 16 óráig a Jancsár utca irányába közlekedő „25”-ös jelzésű autóbuszjárat az Érsekújvári utca és Dunaszerdahelyi utca elnevezésű megállóhelyeket nem érinti. A kifelé irányban közlekedő „25”-ös jelzésű járatok továbbra is a Pozsonyi út – Zobori út terelőútvonalon közlekednek.

Ezúton kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a bevezetett forgalmi változásokat, korlátozásokat vegyék figyelembe!

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

 

OKK Fehérvár

 

Megosztás