Virágos Székesfehérvár: lehet pályázni

2019-09-09 | Helyi közélet
Már tíz éve támogatja Székesfehérvár Önkormányzata és Székesfehérvár Városgondnoksága a lakosság parkosítási törekvéseit a „Virágos Székesfehérvár” növényültetési pályázattal.

/Fotó:OKK Fehérvár/

A 2020-ban átvehető növényekre mától egy hónapon keresztül lehet pályázni. Az idei kiírásban újdonságként szerepel, hogy a társasházak pályázhatnak vadszőlőre is, amit a kukaketrecek befuttatására használhatnak, illetve ismét lehet igényelni komposztot.

Jövő év tavaszán egynyári palántákat és muskátlikat vehetnek át a pályázó székesfehérvári lakosok. A növénytelepítési pályázat kizárólag a www.varosgondnoksag.hu honlapon található adatlap kitöltésével érvényes. Az adatlapon a kategória kiválasztása után ki kell választani az „egységcsomagot”, majd beírni a személyes adatokat. A pályázó nyilatkozik arról, hogy a megnyert növényeket szakszerűen elülteti, és gondját viseli, majd kap egy automatikusan generált sorszámot. A torlódás elkerülése érdekében a nyertes pályázók tavasszal pedig időpontot foglalhatnak a növények átvételére az e-mailben kapott linken. A pályázatokat október 6-ig lehet benyújtani.

OKK Fehérvár

 

Megosztás