A Jövő Élményével nyílt újra a tatabányai McDonald’s

2019-10-17 | Tatabánya
(Sajtófotó) Mostantól a „Jövő Élménye” koncepció alapján megújult belső térrel és szolgáltatásokkal várja vendégeit Tatabánya McDonald’s étterme. Vendégélmény Menedzserek fogadják a betérőket, akik érintőképernyős kioszkokon adhatják le rendelésüket, melyet akár az asztalukhoz is kérhetnek.

A digitális eszközök a megújult konyhában is jelen vannak, ahol a munkatársak a rendelés beérkezését követően, frissen készítik az ételeket. A családokat egy különleges kialakítású, külső játszótérrel összekapcsolt szülinapi szobával, az autóval érkezőket pedig kétsávos McDrive-val várják.

 

A magyarországi étteremhálózat nyolcadik „Jövő Élménye” koncepció alapján átalakított egységeként,október 16-án nyitott meg újra a tatabányai McDonald’s étterem. A „Jövő Élménye” koncepciót a vendégek folyamatosan növekvő igényei hívták életre, melyek újabb szintre emelik a mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát.

 

A vendégek számára a fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok. Az ezeken leadott rendelések azonnal megjelennek a konyhai monitorokon, így a szendvicsek, saláták mindig rendelésre, frissen készülnek. Fontos újdonság emellett az asztalhoz történő kiszolgálás, aminek köszönhetően a kiválasztott fogások még kényelmesebben rendelhetők meg, fizethetők ki és vehetők át. A személyesség az új koncepcióban alapvető fontosságú.A vendégek elégedettségéről  a tatabányai étteremben is Vendégélmény Menedzserek gondoskodnak majd, akik többek között segítenek a kioszkok használatában, illetve az asztalnál történő kiszolgálásban. Az autóval érkezők pedig választhatják a kétsávos McDrive-ot is.

 

A családok kényelmét szolgálja, hogy az étterem egy része mobil fallal elkülönített szülinapi szobává alakítható, ahol a jeles napokon zavartalan lehet a gyerekek ünneplése. Agyerekek rendelkezésére itt egy digitális játékasztal áll, az ajtón kilépve pedig elérhető az új külső játszótér. A játszótéren mászóka, valamint egy ügyességi játékokkal és csúszdával ellátott játékkuckó várja a legkisebbeket.

 

Az étteremben dolgozó kollégák is számos újdonsággal találkoznak majd munkájuk során, hiszen nemcsak a vendégtér szolgáltatásai bővülnek, de a konyhai folyamatok is egyszerűbbek, gördülékenyebbek lesznek.

 

Sajtóközlemény

 

Megosztás