Fogadásból lopott

2019-11-23 | Tatabánya
(A kép illusztráció) Kétszer lopott egy tatabányai üzletből egy 35 éves férfi. A második alkalmat követően elfogták a rendőrök.

A kabátjába rejtett két flakon motorolajat és egy üveg szeszes italt egy 35 éves helyi férfi egy tatabányai áruházban 2019. október 17-én, majd fizetés nélkül távozott. Nem sokkal később visszament a boltba, ahol különböző termékekkel pakolta tele a bevásárlókocsiját. Élelmiszert és ásványvizet tett a kocsiba, majd a kabátja alá rejtett két üveg italt.

A kasszához ment, ahol a kosár tartalmát kifizette, és távozni akart. Az üvegeken lévő áruvédelmi etikett azonban a kijáratnál bejelzett, ezután a férfi elfutott a helyszínről. Az üzlet biztonsági kamerája rögzítette a férfit, ez alapján a tatabányai rendőrök azonosították és 2019. november 21-én otthonában elfogták. R. Gábort előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.

Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy barátaival fogadást kötöttek, a lopással akarta számukra bizonyítani a bátorságát.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye

Forrás:police.hu

 

Megosztás