Megnyitják Tatabányánál az M1-es óvárosi csomópontját, lezárják a centrum felé a le- és felhajtó ágat Hegyeshalom felé

2019-04-23 | Hasznos infók
Az M1-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalán, az 54-es és 60-as kilométerszelvények, azaz Tatabánya Újváros és Óváros lehajtó között lokális burkolatjavítást végeznek a szakemberek, emiatt 2019. április 24-én, szerdán az eddig lezárt Tatabánya Óváros csomópontot megnyitják, ugyanakkor április 25-én, csütörtökön a Tatabánya Centrum csomópont le- és felhajtó ágát lezárják a Hegyeshalom felé vezetõ oldalon.

A lehetséges alternatív útvonalakat sárga táblákkal jelzik elõre a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nyomatékosan arra kéri a közlekedõket, hogy a kihelyezett forgalmi elõjelzések és érvényben lévõ sebességkorlátozásoknak megfelelõen, fokozott óvatossággal közlekedjenek a dolgozói mellett a balesetek elkerülése érdekében!

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidõvel számolhatnak a közlekedõk, ezért az autósoknak ajánlott még indulás elõtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetrõl a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezõk szakemberei a munkálatok idejére a közlekedõk türelmét kérik!
 

 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály közleménye

 

Megosztás