30 napig biztosan rács mögött maradnak - Videóval

2019-03-12 | Magazin
(A kép illusztráció!) "A tatabányai párosnak kifosztás és lopás elkövetése miatt kell felelnie.

Egy 54 éves férfit és egy 49 éves nõt fogtak el a tatabányai rendõrök 2019. március 9-én. T. Jánost és K. Irént egy rendbeli lopás és két rendbeli kifosztás elkövetésével gyanúsítja a rendõrség.

A páros a gyanú szerint 2019. március 4-én egy tatabányai üzletben vette el a sértett pénztárcáját a benne lévõ készpénzzel együtt. Két nappal késõbb újabb bûncselekményt követtek el, ezúttal egy élelmiszerüzletben vásárló nõ tárcáját vették ki a táskájából és vitték magukkal.

Az utolsó bûncselekményt március 9-én követték el, amikor egy tatabányai boltban a sértett bevásárlókocsiban elhelyezett reklámtáskájából lopták el a pénztárcáját, a benne lévõ készpénzzel és bankkártyával együtt.
 

A tatabányai nyomozók ezt követõen fogták el T. Jánost és K. Irént, akiket kifosztás bûntett és lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanújaként hallgattak ki gyanúsítottként. Az elkövetõket a rendõrség õrizetbe vette és kezdeményezésére a bíróság 2019. március 12-én elrendelte letartóztatásukat.


A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság  közleménye

Forrás:police.hu

VIDEÓ:

<iframe width="752" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/JnFrLn9lvsk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

Megosztás