A lakosság segítségét kéri a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság

2019-06-11 | Magazin
A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság a büntetõeljárást folytat közúti veszélyeztetés bûntett miatt ismeretlen tettes ellen. 

A rendelkezésre álló adatok szerint, 2019. június 6-án 14 óra körül haladt a sértett egy BMV típusú személygépkocsival az M1-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalán a belsõ forgalmi sávban, ahol a mellette haladó jármûvek elõzését hajtotta végre. Az 53-as kilométerszelvénybe a manõver során visszatért a külsõ forgalmi sávba. A mögötte közlekedõ ismeretlen személy az általa vezetett jármûvel a belsõ sávban mellé hajtott és jármûvét hirtelen jobbra irányította a külsõ sáv irányába, melyet észlelve a sértett hirtelen jobbra kormányozta a gépjármûvét. A sértett személygépkocsija megcsúszott és a külsõ forgalmi sávból a leállósávba tért át. Tovább sodródva az úttest jobb szélén lévõ vízelvezetõ árkon, ahol a meredek partnak ütközött és felborult. Az ismeretlen személy ezt követõen megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A rendõrség kéri azon személyeket, hogy akik látták a balesetet, vagy annak bekövetkezését, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megõrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail címre.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság  közleménye

Megosztás