Cipõt lopott egy tatabányai áruházból

2019-02-04 | Magazin
(A kép illusztráció!) "A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság szabadidõs fegyveres biztonsági õre fogta el a tettest. A gyanúsított gyorsított eljárásban állt bíróság elé.
Egy vértesszõlõsi áruházból tulajdonított el egy pár cipõt egy 30 éves tatabányai férfi 2019. január 17-én délelõtt. R. Ramón bement az üzletbe, ahol három pár lábbelirõl eltávolította az áruvédelmi etikettet, majd visszatette õket a dobozukba.

Ezután egy újabb pár cipõt vett elõ, amit felvett, majd fizetés nélkül távozott a boltból. Az áruház alkalmazottai az elkövetõ után indultak. Erre a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság egyik szabadidõs fegyveres biztonsága õre lett figyelmes, aki éppen a környéken tartózkodott. Az elkövetõ után futott, elfogta és visszatartotta õt a járõrök kiérkezéséig.

A 30 éves férfit elõállították a Tatabányai Rendõrkapitányságra, ahol lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene. R. Ramón gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bûncselekmény elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tatabányai Rendõrkapitányság a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte és 2019. február 1-jén gyorsított eljárásban bíróság elé állította a gyanúsítottat."

Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság

Forrás:police.hu

 

Megosztás