Gázolajlopásra szakosodott a tatabányai férfi

2019-06-20 | Magazin
(Fotó:police.hu) A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.

A gyanú szerint K. József 2018-ban Székesfehérváron, Zámolyon, Iszkaszentgyörgyön, a 81-es számú úton, Lábatlanon és Csémen, valamint Szentgyörgypusztán, 2019-ben pedig Környén és Székesfehérváron, alkalmanként 100 és 800 liter közötti gázolajat lopott el tehergépjármûvekbõl.


A tatabányai nyomozók a rendelkezésre álló adatok alapján azonosították és 2019. február 26-án hajnalban Oroszlány térségében fogták el a bûncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit. A tettest gyanúsítottként kihallgatták, ellene 12 rendbeli lopás bûntett elkövetése miatt folytattak büntetõeljárását. K. Józsefet õrizetbe vették, akinek a bíróság 72 órán belül elrendelte a letartóztatását.


A rendõrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a napokban vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság  közleménye

Forrás:police.hu

 

Megosztás