Lebukott

2019-03-19 | Magazin
(Fotó:police.hu) Kábítószert akart eladni a gyanúsított, amikor a tatabányai rendõrök tetten érték. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.
Kábítószer-kereskedelem bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatabányai Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya K. Zsolt ellen. A 29 éves tatabányai férfit a tatabányai rendõrök fogták el 2018. május 10-én, amikor kábítószert akart eladni egy szintén helyi férfinak. A két gyanúsított K. Zsolt autójában tartózkodott, amikor a rendõrök tetten érték õket. Átvizsgálták a jármûvet, amelyben kábítószergyanús szárított növényi származékot találtak, amelyet lefoglaltak. K. Zsoltot és a 28 éves Gy. Józsefet a nyomozók elõállították a Tatabányai Rendõrkapitányságra.

A két férfit a rendõrök gyanúsítottként hallgatták ki. A rendõrség gyanúja szerint Gy. József a K. Józseftõl vásárolt kábítószert tovább akarta értékesíteni, ezért ellene is kábítószer-kereskedelem bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendõrség. A két férfit a Tatabányai Rendõrkapitányság õrizetbe vette, és elõterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság 2018. május 11-én elrendelt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tatabányai Rendõrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság

Forrás:police.hu

 

Megosztás