Mosollyal és meglepetéssel segítettek a tatabányai hivatásos tûzoltók

2019-01-16 | Magazin
(Fotó: Tatabánya Hivatásos Tûzoltó-parancsnokság) A Tatabányai Mûjégpályán szerveztek jótékonysági családi napot elõzõ hét szombatján, ahol a Tatabánya Hivatásos Tûzoltó-parancsnokság tûzoltói is megjelentek.

Egy aggódó szülõpár elmesélte középsõ gyermekük – a kétéves Daniel – történetét, és a tûzoltóság segítségét kérte, ami nem is maradt el.

Egy tûzoltóautó érkezett a jótékonysági családi rendezvényre, amelyet nemcsak Dani, hanem minden gyerek megcsodálhatott, beleülhetett.  Ezen a napon arcfestéssel, csillámtetoválással, motorokkal, bohóccal kedveskedtek a gyerekeknek, ez által törekedve arra, hogy a befolyt bevétellel a mozgalom még közelebb kerüljön a céljához.

A moSt, Mint sohA – Daniért mozgalom célja pedig nem más, mint lehetõséget teremteni egy kicsi fiúnak, aki egy ritka betegség miatt nem élvezheti a mozgás szabadságát, és a családja anyagi lehetõségei miatt pedig félõ, hogy nem csak a mozgás, hanem a társas kapcsolatok, és a fejlõdés lehetõségét is elveszíti.

A szolgálatban lévõ tûzoltók lufikkal, hajtogatható tûzoltóautókkal is kedveskedtek a rendezvényen résztvevõ gyerekeknek, majd Daninak segítettek korcsolyázni, akinek sikerült mosolyt csalni az arcára.

Forrás:media.katasztrofavedelem.hu

 

Megosztás