Tûzoltók segítségével jutottak be a rendõrök a lakásba - Videóval

2019-02-10 | Magazin
(Fotó:police.hu) A tatabányai rendõrök a tûzoltók segítségével jutottak be a lakásba, ahol a körözött férfi tartózkodott.

A helyi rendõrök 2019. február 9-én délelõtt jelentek meg egy tatabányai lakásnál, mert információjuk volt arról, hogy ott egy körözött férfi tartózkodik. A járõrök és a nyomozók kopogtatására senki nem nyitott ajtót, ezért a rendõrök a tûzoltók segítségével az ablakon keresztül jutottak be a lakásba.

Megtalálták az 52 éves férfit, aki ellen a Tatabányai Rendõrkapitányság adott ki elfogatóparancsot lopás vétség elkövetése miatt, aki a gyanú szerint 2019. február 1-jén egy tatabányai lakásba bement és eltulajdonított onnan egy mobiltelefont.
 

A körözött személyt elõállították a Tatabányai Rendõrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit a rendõrség õrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.


Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság

Forrás:police.hu

VIDEÓ:

<iframe width="752" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/56sEXSZKdEo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

Megosztás