Visszaszerezte ellopott táskáját

2019-02-15 | Magazin
(A kép illusztráció!) Nem jutott messzire a lopott táskával egy tatabányai nõ. A sértett utána futott és visszaszerezte tõle értékeit.

Egy tatabányai ruhaüzletbõl lopott el egy táskát egy 51 éves helyi nõ 2019. február 13-án délelõtt. S. Ferencné kihasználta, hogy a sértett felügyelet nélkül hagyta retiküljét a bevásárlókosarában, és eltette azt.

Ezután a pénztárnál kifizette a vásárolt ruhákat és távozott. A 69 éves sértett nem sokkal ezután vette észre a lopást. Azonnal kisietett az utcára, ahol észrevette a gyanúsítottat. Odafutott hozzá és a nála lévõ szatyorban meg is találta a táskáját. Ekkor érkezett a helyszínre az üzlet biztonsági õre, aki a járõrök kiérkezéséig visszatartotta az elkövetõt. S. Ferencnét a rendõrök elõállították a Tatabányai Rendõrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.


A gyanúsított elismerte a bûncselekmény elkövetését. A rendõrség kezdeményezi S. Ferencné gyorsított eljárásban történõ bíróság elé állítását.

Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság

Forrás:police.hu

 

Megosztás