Tatabányai parkolóban lőtt

2019-09-27 | Tatabánya
(Fotó:police.hu) A rendőrök a bűncselekmény során használt gáz-riasztó pisztolyt megtalálták. A 26 éves tatabányai lakost őrizetbe vették.

A rendőrségre 2019. szeptember 26-án 13 óra 8 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy tatabányai bevásárlóközpont parkolójában három lövést hallottak. Látták, hogy egy férfi kezében feltehetően fegyver van, aki hangosan kiabál és egy jármű ajtaját próbálja kinyitni. Mivel ez nem sikerült, beszállt egy fekete színű gépjárműbe, majd sietősen távozott. A rendőrök haladéktalanul megkezdték a járműnek, és a vezetőjének a felkutatását. A nyomozók a helyszíni szemle során, három darab gáz-riasztó töltényhüvelyt találtak.

A járőrök és a nyomozók közösen 14 óra 55 perckor Tatabányán, a Március 15-e úton megállították a fekete színű gépkocsit, és elfogták a 26 éves helyi lakost. H. Martint a rendőrkapitányságra előállították, ellene fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfi elmondta, hogy a barátnőjével összeveszett és az ő kocsiját próbálta a parkolóban kinyitni. A nyomozók, a bűncselekmény során használt gáz-riasztó pisztolyt és a hozzá tartozó lőszereket is megtalálták, amit lefoglaltak. A tatabányai lakost gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A rendőrség, bíróság elé állítás javaslattal küldi meg az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

 

Forrás:police.hu

 

Megosztás