A kutya, akit Nyuszinak hívnak

2019-09-12 | Budaörs
A Budaörsi Állatmenhely munkatársa újabb, gondos gazdára váró kutyust ajánl olvasóink figyelmébe. A fotó láttán kitűnő választás lehetne.

Álljunk csak meg egy szóra! Nyuszi?
Kinek az elvetemült ötlete volt, hogy ezt az erős, de végtelenül barátságos lányt így nevezze el? Mondjuk, ha három hetes koráig bezárólag kapta ezt a nevet, akkor még magyarázható a dolog, de ha utána… Mindenesetre ezt kideríteni már úgysem tudjuk, maradjon hát Nyuszi.
Amit viszont tudunk róla: 2015 nyarán került be a Budaörsi Állatmenhelyre egy elhagyott telepről, ahol magányosan élt és a környékbeliek etették. A szülei a telep őrkutyái voltak – egy kaukázusi juhász és egy rottweiler. A telep felszámolásakor őket elvitték, de a keverék kislányt (micsoda meglepetés!) otthagyták egyedül. Így került hozzánk.
Soha nem volt gazdája.
Soha nem tartozott senkihez.
Soha nem tanította senki.
Soha nem szerette senki igazán.
Ha valaki végre észrevenné és rácsodálkozna, hogy milyen emberszerető, barátságos, vidám és energikus tank khmm… kutya is ő, mindkettőjük számára egy egészen új élet kezdődhetne.

Nyuszi már készen áll.

További képeket és információkat a Budaörsi Állatmenhely honlapján, Nyuszi adatlapján és menhely facebook oldalán az Örökbefogadható kutyák albumban lehet találni róla. Személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni a menhelyen vagy a 06-70/601-6700 telefonszámon.

állatvédők

Megosztás