A momentumos plakátokra a szél is fütyült….

2023-02-08 | Budaörs
Lakótelepen élő ismerőseim felháborodva méltatlankodtak, hogy nap mint nap látják a Momentum „igazságplakátjait” a buszvégállomás közelében. Ugyan felborított néhányat a hétvégi szél, de szerintük a többi sem érdemes másra.

Talán a „Hazudtak éjjel-nappal” szöveget meg kellene hagyni annak, akitől származik – javasolta egyikük. „Jövőnk Nyugaton van” – hirdeti a tábla. Akkor miért nem indulnak el érte a tábláikkal együtt?- dohogott ismerősöm.

Ehelyett, az önkormányzat által fenntartott budaörsi televízióban a Momentum egyik budaörsi képviselője nyilatkozott a plakátokról. Meg kell jegyezni, hogy a képviselő neve mellett a Budaörs Fejlődéséért Egyesület neve jelent meg, mint képviselt szervezet, de a momentumos tagsága is látható volt. Nehéz eldönteni, hogy a nyilatkozatot, a Momentum ballib. képviselőjeként, „független önkormányzati képviselőként”, vagy éppen Guy Verhofstadt ultra liberális EU-s képviselő előretolt bástyájaként tette (hiszen legutóbb nála járt Brüsszelben). Úgy tűnt, hogy aznap a momentumos trikót sikerült magára öltenie, csak nehogy megrója ezért a „független” helyi főnöke. – véleményezte ismerősöm, aki látta az adást.

Egyébként pedig rezsicsökkentés, ársapka? Mintha nem lenne fogalmuk arról, hogy miről beszélnek. Miért rossz az, ami az embereknek jó?!

Különben meg, tényleg kellene egy konstruktív ellenzék! – Ezzel mindenki egyetért. Lehet bírálni a kormányt, hiszen demokrácia van. De nem kellene hatalmas hazugságokkal, átlátszó füllentésekkel előállni! A többség tudja, hogy nagyon nehéz időket élünk, és nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában.

Ha ezt a színvonalat tartják, akkor újra nagy „elhasalás” lesz a következő választáskor.

s.k.

Megosztás