A Szerelmi 7próba rendezvénysorozat ma kezdődik Budaörsön!

2024-01-17 | Budaörs
A Házasság Hete egyedülálló egy hetes nemzetközi rendezvénysorozat, amely Valentin-nap környékén a házasság fontosságára, értékeire kívánja irányítani a figyelmet. A közel két évtizedes kezdeményezést a budaörsi Párkapocs Egyesület hosszabb programsorozattá bővítette. A részvétel minden pár számára nyitott.

Mi is a házasság hete?
Közel két évtizede Angliából indult el a kezdeményezés, amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott – kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt. Mára 4 kontinens 21 országában ünneplik, 2024-ben február 11-18 között. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével.

A Párkapocs Műhely meghívója:

A Szerelmi 7próba Budaörsön 2024. január 17. – február 25. között kerül megrendezésre. A program a Házasság hetéhez kötődik, de nálunk több mint egy hónapig tart.

E héten már két próba is lesz –

1. Dr. Pécsi Rita: Egymás kedvéért születtünk
01.17. sze. 19-21. PostArt, Budaörs, Clementis L. u. 2.
„Férfinak és nőnek teremtette…”
Hasonlóságaink és különbözőségeink
Uniszex. Fából vaskarika?
Egy nyelvet beszélünk?!
Még az agyunk is más!
2. Társasjáték és kvízest
01.20. szo 19-22.
Ismerkedős, beszélgetős és páros játékok tanulása ill. különböző tematikájú (stratégiai, party hangulatú…) társasjátékok kipróbálása
A jó hangulathoz a Homola pincészet Balatonfüred-Csopaki borvidékének borai, és különböző sörök járulnak hozzá.
Belépő egy tálca süti. (Az alkohol önköltséges)

A program regisztrációhoz kötött. Kérjük, csak akkor jelöljétek be, ha el tudtok jönni. Ha valami közbejön, módosítsátok az űrlapot vagy írjatok ide: szerelmi7proba@gmail.com.
A 7próbára, a programokra való regisztráció űrlapja ITT érhető el.
Az útlevél az űrlap végén, regisztráció után tölthető le a 7próba első napjától, vagyis 01. 17-én szerda reggeltől.
Kérjük, az útlevelet majd nyomtassátok ki, és hozzátok magatokkal az alkalmakra, hogy igazolni tudjuk a próbák teljesítését!
Várunk minden párt az együttjáróktól a gyémántlakodalmasokig!

A teljes program:

Megosztás