Adventi kaland Kamaraerdőben

2020-11-30 | Budaörs
Keresd az ünnepi díszbe öltözött ablakokat, kirakatokat, ahol egy számot is látsz 1-től 24-ig! Ez az élő kalendárium! Készíts fotót és küldd el a megadott címre!

A kamaraerdei élő adventi kalendárium egy új kezdeményezés, melynek célja, hogy a jelentkező kamaraerdei lakosok feldíszítsék saját ablakaikat, házukat vagy kertjüket, s jól láthatóan elhelyezzék azon az adott nap számát is, melyet a Kamaraerdei Közösségi Ház biztosít számukra.

Így a 24 nap alatt minden szám megjelenik Kamaraerdő különböző pontjain. Miután ünnepi fénybe borul egy-egy ház vagy kirakat, december 1- től indulhat a FÉNYKERESÉS!

Bárki elindulhat egy kalandos útra, hogy felfedezze, „kinyissa” az aktuális ablakokat. Szenteste pedig az addigi összes szám az ablakokon egyszerre fog világítani.

Mivel senki nem tudja – a szervezőkön kívül -, hogy mikor melyik ház ablakában tűnik fel a következő szám, ezért a gyerekek is izgatottan sétálgathatnak majd szüleikkel esténként, hogy felfedezzék: ki és hogyan oldotta meg a sorban következő adventi kalendáriumi napot.

Ha sikerült megtalálni az adott napok ablakait, akkor küldjetek egy fotót vagy házszámot ide: kamaraerdeikozossegihaz@gmail.com

Segítséget adunk az adott utca megtalálásához, feladványok formájában, hogy ne kelljen egész Kamaraerdőt körbejárni minden nap. Ezt a segítséget minden nap a Kamaraerdei Közösségi Ház Facebook oldalára fogjuk kiírni: https://www.facebook.com/events/411108613568025/

A beküldők között 3 karácsonyi ajándékcsomagot sorsolunk ki. A leggyorsabb párok, családok, gyerekek, akik “kinyitják”, megtalálják, a soron következő ablakot, egy kis ajándékban részesülnek.

Jelentkezni és információt kérni:
kamaraerdeikozossegihaz@gmail.com e-mail vagy a +36/30-487-7885-es telefonszámon lehet.

A játék 2020. december 1 – december 24-ig tart.

(Kamaraerdei Közösség Ház hirdetése)

 

 

 

 

 

Megosztás