Az AAA AUTO Budaörsön nyitotta meg új telephelyét

2019-09-13 | Közélet
Második magyarországi értékesítési telephelyét nyitotta meg Budaörsön az AAA Autó Csoport, a 190 millió forintos beruházásnak köszönhetően 40 új munkahely jön létre.

Az AAA AUTO nemzetközi használtautó-kereskedői hálózat megnyitotta új budaörsi telephelyét, amely segíthet abban, hogy a cég elérje célját és idén 7000 használt autót értékesítsen Magyarországon.

Az AAA AUTO-t üzemeltető AURES Holdings csoport rövidesen további felvásárló pontokkal kívánja bővíteni a használtautó- kereskedői hálózatát. A budaörsi telephely megnyitóján a társaság vezetése mellett Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere, Bial Tibor, a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövete, valamint a Cseh-Magyar Kereskedelmi Kamara, illetve számos partnercég képviselői is részt vettek.

A csoport 2018-ban 218 milliárd bevételt ért el, 83 000 gépkocsi értékesítésével; Magyarországon 5250 gépjárművet adtak el.

A magyar piacon az idén eddig 4000 gépkocsit adtak el az új budaörsi telephelyen 500 gépjárművet tudnak egyszerre eladásra kínálni, ezt a későbbiekben 800-ra bővítenék – mondta Petr Vaněček, az AURES Holdings csoport üzemeltetési igazgatója.

Az AAA Auto új telephelyeFORRÁS: AAA AUTO

Ismertette, hogy a csoport 2900 munkavállalót foglalkoztat négy országban, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon; 54 fióktelephellyel működik,  és 17 000 gépkocsit kínálnak eladásra. Hozzátette, hogy 2019 júliusában, a cég fennállása óta először értékesítettek egy hónap alatt 8000-nél több gépjárművet.

A budaörsi fiók jelenleg 40 dolgozót foglalkoztat, a tervezett végső munkavállalói állományt 70 főre kívánják bővíteni.

Az új autókereskedés 190 millió forintos beruházásból valósult meg. Az AAA AUTO Magyarországon négy különböző helyszínen összesen 160 embert foglalkoztat, és több mint 1200 gépkocsit kínál eladásra.

ORIGO

w

Megosztás