Az otthontartózkodást vállaló 70 év feletti budaörsiek részére!

2020-03-20 | Közélet
Akinek gondot jelent saját maga ellátása és ezt hozzátartozói, ismerősei sem tudják megoldani, kérem, jelezze felénk! - tette közzé Budaörs polgármesteri hivatalának szociális és egészségügyi irodája.

Kedves 70 éven felüli Budaörsiek!

Kérjük, hogy akik a 70. életévüket betöltötték, ne hagyják el lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket!

Koronavírus-járvány idején a legveszélyeztetettebb kategóriába tartozik az idősebb korosztály. Megvédeni Önöket úgy tudjuk, ha Önök is együttműködnek ebben. Nagyon fontos, hogy a járvány lezajlásáig lakásukban vagy házukban maradjanak, ne menjenek ki az utcára, ne kerüljenek közel másokhoz!

Akinek gondot jelent saját maga ellátása és ezt hozzátartozói, ismerősei sem tudják megoldani, kérem, jelezze felénk.

Ha Ön, mint 70 év feletti budaörsi az otthontartózkodást önként vállalja, ellátásáról más gondoskodni nem tud, és erről az Önkormányzatot tájékoztatja, az ellátásáról gondoskodunk otthonában mindaddig, amíg a vállalását megtartja.

Kérjük, hogy a lakóhelyükön vagy tartózkodási helyükön való otthontartózkodást vállaló rászoruló 70 év feletti budaörsiek jelezzék ezt a szándékukat az Önkormányzatnál a 06-80-180-001 telefonszámon, vagy a szociroda@budaors.hu e-mail címre küldött üzenetben, megadva elérhetőségüket.

Budaörs Város Önkormányzata

Megosztás