Boszorkány hétfő a lakótelepen

2023-10-31 | Budaörs
Közeleg a Halloween amit mi sem bizonyít jobban mint az, hogy tegnap,október 30-án este ellepték a budaörsi „boszorkányok” a lakótelep egyik parkolóját. Köztudott hogy boszorkányok nincsenek,de Budaörsön mégis csak meg jelentek.Igaz hogy nem szombaton, hanem hétfőn,de ez a tény nem változtatott a rendezvény sikerén.

Fantasztikus jelmezekbe öltözve a sötétedést várva járták körül az üstöt,amelyben a boszorkány hagyományok szerint mindenféle varázs szövegek mormolásával kotyvasztották annak idején az” igazi boszorkányok” a varázs italaikat. Hogy ezen az estén főtt e benne varázsital azt nem tudom, de voltak finomságok egy asztalon felhalmozva,amiből mindenki kedvére vehetett.

Lássuk hát a fotókat:

A boszorkány találkozó a rendezőket idézve semmi másért nem jött létre, mint hogy egy kicsit „táncoljanak,nevessenek, kikapcsolódjanak, egyenek,igyanak a résztvevők. Ahogy elnéztem  a szülők kíséretében részt vevő gyerekeket, nagyon komolyan vették azt,amin mi csak mosolygunk. Remélem  hogy az élmények hatására nem volt rossz álmuk ezen az éjszakán.

Major Edit

 

Megosztás