Budaörsön csak egészséges pácienseket tesztelnek

2020-11-13 | Közélet
Ez az információ kimaradt a hivatalos tájékoztatóból, én személyesen a helyszínen kaptam erről tájékoztatást: csak tünetmentesen, lázmérés után intézhető a tesztelés.

A budaörsi rendelő (budaorsmed.hu) az alábbi tájékoztatást tette közzé:

2020. november 9-e, hétfőtől a Budaörsi Egészségügyi Központ kizárólag lakossági SARS-CoV-2 RT-PCR direkt vírusvizsgálatot végez. A vállalkozásoknak, jogi személyeknek kínált szabadáras PCR-vizsgálat, valamint a gyorstesztek ettől a naptól kikerülnek a kérhető vizsgálatok köréből.
A PCR-vizsgálatra érvényes biztosítással (TB-kártyával) rendelkező belföldi magánszemélyek jelentkezhetnek. A teszt hatósági áras, térítési díja 19 500 forint. Ezt az összeget a mintavétel előtt, a rendelő földszinti betegirányítójában kell megfizetni készpénzzel vagy bankkártyával.
A mintavétel hétfőn, szerdán és csütörtökön reggel 7.00 és 10.00 óra között zajlik az intézmény Kossuth utcai központi épületének autóparkolójában található konténerlaborban. Előzetes bejelentkezés nincs, a vizsgálatra a rendelő épületében, a betegirányítóban lehet jelentkezni. A mintavételre a behívás érkezési sorrendben történik.
FONTOS: a vizsgálattal kapcsolatos tudnivalókat itt foglaltuk össze pácienseink számára – kérjük gondosan elolvasni és betartani!
További információk:
Kasza Nikoletta
+36 30 519 0879 (munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között)
koronavirusteszt@budaorsmed.hu

SzK

Megosztás