Egyéni fotópályázat Budaörsön a klímabarát környezetről

2021-11-04 | Budaörs
A mobiltelefonok elterjedése óta már mindenki fotós lett. Most lehet válogatni a legszebb felvételekből! Energiatudatosság és klímabarát környezet témában fotópályázatot hirdet budaörsi felnőtteknek Budaörs Város Önkormányzata. Beküldési határidő: 2021. nov. 29.

Budaörs Város Önkormányzata „KEHOP-1.2.1.-18-2018-00139” azonosító számú „Klímastratégia kidolgozása és klímatudatossági szemléletformáló programok megvalósítása Budaörsön” című pályázati program keretében egyéni fotópályázatot hirdet.
Pályázhatnak: 18 életévüket betöltött budaörsi lakosok.
Témakörök:

Megújuló energiák használata a mindennapokban.
Klímabarát környezet-kialakítások városunkban.
Otthoni energiatakarékosság.
Így nevelem a gyerekemet a Föld védelmére.

Díjak:

hely: Napelemes telefontöltő, újrahasznosított termékekből álló csomag
hely: National Geographic magazin 1 éves előfizetés, újrahasznosított termékekből álló csomag
hely: National Geographic magazin féléves előfizetés,

Beküldési határidő: 2021. november 29. (hétfő)

A képekkel kapcsolatos előírások: A pályázatra 1 db digitális vagy digitalizált felvétel küldhető be elektronikus úton: minimum 3MB pixel mérettel, JPG formátumban a fotopalyazat@budaors.hu e-mail címre.
A tárgy mezőbe kérjük feltűntetni: „Budaörs fotópályázat” A levélbe a fotót készítő neve, életkora, címe és telefonszáma kerüljön feltüntetésre. Minden pályázó kizárólag 1 db fotót küldhet.

Az alkotásoknak eredeti tartalmaknak kell lenniük. Csak saját, a pályázó által készített alkotás nevezhető. A pályázót terheli annak felelőssége, hogy a fotón szereplő személyek hozzájárulásukat adták a felvétel elkészítéséhez és felhasználásához. Korábbi, és más pályázatokon díjat nyert képek nem adhatók be.

A pályázatokat 3 tagú szakmai zsűri bírálja el. Eredményhirdetés: 2021. december 20. További tájékoztatás: Géczy-Gaál Szilvia kulturális referens gaal.szilvia@budaors.hu, 06 23 447-818
Projektazonosító: KEHOP-1.2.1.-18-2018-00139

(Kép: S.D.)

Megosztás