Farsang a Gazdapiacon

2021-02-16 | Budaörs
Budaörs piacán ahogy mondani szokták, mindig történik valami jó. A múlt heti piacnapon farsangi álarcba öltöztek a gazdák,hogy színessé tegyék a mostanában szürke hétköznapokat.

Február a farsang ideje. S habár igen csak megcsappant a lehetősége annak hogy az idén farsangi mulatságba menjünk, a Gazdapiacon mégis farsanghoz illő jókedv és farsangi fánk  fogadta a vásárlókat. Összesen háromszáz fánk sült ki a szorgos kezek munkája nyomán amelyet finom baracklekvárral csurgattak azért, hogy az még ízletesebb legyen. A vásárlók örömére elfogyott mind ami az asszonyok ügyességét dicséri.

Mi tagadás mindenki  vágyakozik egy  kis változatosságra, vidámságra, nevetésre és kikapcsolódásra.  Ez most mind megtörtént és a vásárlók egy kellemes pár órát tölthettek el  Budaörs piacán.

A Farsangolót  színessé és izgalmassá tette a  farsangi jelmezek versenye, amire tizenketten neveztek be.

Érdekesnél érdekesebb, színesnél színesebb és mókásabb maszkokban pózoltak a versenyzők a kamerák kereszt tüzében. Volt közöttük piros orrú bohóc, méhecske, tündér,baltafejű asszony,farkas és medve, de itt volt egy arab sejk is teljes díszben.

A zsűri úgy találta hogy nem tesz különbséget közöttük, hiszen mindannyian a legjobb akaratukkal vettek részt a farsangi játékban, ami már önmagában is elegendő a díjra. Éppen ezért mindenkit egyformán jutalmaztak meg egy doboz Milka csokoládéval.

Köszönet a lelkes részvételért ami a gazdákat és az ötletért ami pedig a Gazdakört dicséri.

Major Edit

 

 

 

 

Megosztás