Fázunk,felettünk a szél fütyül

2023-12-01 | Budaörs
Úgy tűnik az illetékesekhez nem jutott el az utazóközönség panasza a budaörsi autóbusz végállomásán lévő nyitott minden szél irányának kitett várakozó peronról. Eljönnek a még fagyosabb napok is, Ezért jó lenne minél előbb megoldást találni és az utazók panaszait orvosolni

Megérkeztek a szeles, november végi idők. Hideg szél fütyül a csiki hegyek felől,ami valljuk be nem a legkellemesebb perceinkhez tartozik. Igyekszünk védekezni viharkabátokkal, kapucnival de amikor várakozni kell egy autóbuszra minden perc ilyen szeles időben sokkal többnek tűnik mint valójában.

Már nem először teszik szóvá az ott várakozók, hogy miért van ez így? Megoldást kellene találni arra,hogy a várakozó peronon legyen egy olyan váró, ami megvédi az utasokat a huzattól és a jeges széltől.Ilyen várakozó létesítmények vannak Budaörs minden buszmegállójában amelyek beálló helyül szolgálnak és  védik az utasokat a várakozás perceiben.Miért nem kivitelezhető egy ezekhez hasonló beállóhely létesítése?-kérdezgetik egymásól a várakozó utasok.

Jó lenne ha az illetékesek odafigyelnének ezekre a részletkérdésnek tűnő de annál sokkal fontosabb jelenségekre,és orvosolnák azt.

Major Edit

 

Megosztás