Fő a bizalom?

2023-11-21 | Budaörs
Csak figyelmeztetni szeretném mindazon vásárlókat,akik  a süteményes pultnál rácsodálkoznak a barátságos árakra,ne higgyenek  a szemüknek. Mert az igazság a pénztárnál fog kiderülni!

A napokban, mint minden héten ,vásárolni indultam az Auchanba. Sok minden volt a fejemben hogy mire lesz szükségem, de édesség ,vagy  torta nem volt közöttük. Mikor körbe sétáltam a felhalmozott áruk között,odaértem a különböző  tortákat kínáló pulthoz,amelyet mindig útba ejtek de nem vásárolok,a drága ár miatt.

Most is megálltam és nézelődtem egy kicsit. Nagy meglepetésemre, kis kiszerelésben, kettesével csomagolva különböző torták,krémesek csábították a vásárlókat, közöttük engem is. Sokan nézelődtek és a kosarukba tették a kiválasztott finomságot,mivel  a sütemények árai meglepetés szerűen barátságosak és megfizethetőek voltak,  ezért én is  betettem  egy dobozkát a kosaramba.

Majd a pénztárnál  jött a meglepetés. Az általam vásárolni kívánt sütemény blokkolt ára meg sem közelítette azt amit a pultnál láttam. A számla 960 forintot mutatott 378 forint helyett! Mivel már kifizettem nem lehetett módosítani ezért a vevő szolgálathoz siettem reklamálni. Hogy lehet ez? Hiszen jól megnéztem az árlapot és nem tévedhettem-mondtam. Ki volt írva az ára,másként nem is vettem volna el a pultról- mondtam. Az alkalmazott hölgy nagyon udvariasan átvette tőlem a kis dobozt benne a süteménnyel majd megnézte azt. Tessék nézni mondta- és a fény felé fordította dobozt. S lám! A doboz oldalán aprócska betűkkel jelezve van, a krémes bruttó ára,amiből a 2 db. dobozba zárt sütemény ára csak annak a dekáját jelöli.,ami meg sem közelíti azt az árat amit a terméket kínáló pultnál láttam.

Ezt nevezik szándékos megtévesztésnek!. Sajnos nem egyedi az az eset. Szándékos megtévesztés- mondhatta az a  sok csalódott vásárló is,aki hasonlóképpen járt mint én. Legfeljebb nem hagyta ott, hanem hazavitte legyintve egyet, hogy  kerül, amibe kerül.

Major Edit

Megosztás