Ha állatbarátoknak keresel karácsonyi ajándékot

2021-11-19 | Budaörs
Kedves Barátunk! Egy újabb kiskedvenccel szeretnéd meglepni állatbarát szeretteidet karácsonyra? Élő állatot adni mindig kockázatos választás, hiszen családtagod, barátod nemcsak egy “szőrös szeretetcsomagot” kap ajándékba, hanem egy sor kötelezettséget is, ezért jobb, ha meggondolod, mi kerül a fa alá!

Nekünk van egy ötletünk, amivel nem foghatsz mellé, ha állatrajongóknak keresel meglepetést!

Fogadj örökbe jelképesen egy nagyragadozót, mi pedig elküldünk neked egy állati jó csomagot, amivel nemcsak kellemes meglepetést okozhatsz szerettednek, de még egy jó ügyet is támogatsz vele!

A csomag megvásárlásakor

-megkapod az örökbefogadott állat plüss hasonmását (12.500 Ft támogatói összeg esetében) vagy egy plüss kulcstartót (7500 Ft támogatói összeg esetében)

-egy névre szóló oklevelet kapsz a nevelőszülőségről, melyet bárki nevére kiállíthatsz, így még személyesebbé teheted ajándékodat

-tagságot nyersz a WWF Magazin olvasói közösségébe: félévente beszámolót küldünk aktuális híreinkről és elért eredményeinkről, hogy ne maradj le semmiről!

-egy hazai készítésű, környezetbarát szójagyertyával leszel gazdagabb.

Siess a megrendeléssel, már csak pár hét van karácsonyig!

Örökbefogadásoddal nemcsak az állatbarátok ünnepét teheted felejthetetlenné, de részese lehetsz a karácsonyi csodának is, hiszen támogatásoddal a nagyragadozók élőhelyeinek megóvását segíted.
Segíts nagyragadozóink élőhelyének megvédésében!

WWF Magyarország

Megosztás