Háromnapos vigadalom Budafokon

2019-08-25 | Budaörs
Búcsúztassuk együtt a nyarat a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon.

Idén 30-ik alkalommal koccannak össze a borospoharak Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétény hangulatos történelmi utcái között. Augusztus 30. és szeptember 1-e között ismét megnyitják kapuikat a hazai- és nemzetközi szinten elismert borászatok és pezsgőkészítők, emellett számtalan könnyűzenei koncerttel és szórakoztató programokkal várják a szervezők a borok és pezsgők szerelmeseit.

Színes programok és hagyományőrzés kicsiknek és nagyoknak. Fehérek, rozék és vörösek, buborékkal vagy anélkül már 30. alkalommal! A belépés ingyenes!

Két kedvcsináló vélemény a legutóbbi borfesztiválról:

„Először voltam, de nem utoljára. Nagyon jól éreztem magam. Végre igényes zene itt-ott, a (beugrókban) mely mellett élvezet kortyolgatni! De a templom melletti színpadon is vállalható műsorok.A terület kicsit szedett-vedettnek tűnt, de aztán volt ráció benne, sőt kifejezettem jó elrendezés volt jellemző az egész rendezvényre. Ja igen a parkolás megoldható, nincsenek dugók a környéken. A pince bemutatások igényesek. A borok is jó minőségűek. Az árszínvonal a szokásos, nincsenek elszállva. Van nyitva tartó üzlet is a rendezvény területén. WC sok helyen.Nagyon jó ötlet a művészetek utcája. Ismerkedős, beszélgetős társaságok. Kevés részeg ember, mindenki tudja a mértéket.”

„Csodálatos volt az egész, Borfesztivál!!! Én minden évben eljövök, hisz a hegyen lakom fent. És örülök neki hogy nem csak a borról, és a pezsgőről szól ez az egész, hanem az ismerkedésről, barátságról, be kapcsolódott úgy veszem észre az egészséges életmód is, aminek én külön örülök, mert azzal foglalkozom. Így én is most először az egészséges termékeket árultam, és sok egészséggel kapcsolatos tanácsot is adtam. Örülök hogy nem volt sok ittas ember! Este későn még tettem egy kört, és nagyon jó volt látni, a mosolygós, beszélgetős emberek arcát.. és nagyon sok helyen volt program, és a piac tér is fantasztikus volt! További Sok Csodálatos évet kívánok az egész Borfesztiválozónak!  ”

w

Megosztás