Hétfőtől változik a buszpályaudvar rendje

2019-08-31 | Közélet
Jó ütemben, a terveknek megfelelően halad a buszpályaudvar felújítása, így szeptember 2-ára iskolakezdésre, a buszok visszakerülnek korábbi, megújított helyükre. Emellett a Szivárvány utca forgalmi rendje is visszaáll, azaz ismét kétirányú lesz az utcában a forgalom. A beruházás teljes befejezése november végére várható.

Tisztelt Budaörsiek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tervek szerint haladnak a Szivárvány utcai autóbusz végállomás átépítésének munkálatai. Szeptember 2. hétfő hajnaltól a megállók már a felújított busz fordulóba vissza kerülhetnek, az alábbi elrendezésben. A Szivárvány utca ismét kétirányú, az ideiglenes megállók megszűnnek, egy, busz-öbölben lévő leszálló hely kivételével. A végállomás épület magasépítési munkái miatt azonban még a tervezett 2-es és 3-as számú felszálló hely nem üzemel, (ld. rajzon áthúzva) azok ideiglenesen a régi végállomás épület felőli oldalon lesznek kialakítva.

Az építési munkák előrehaladtával kerülhetnek végleges helyükre ezek a 2 és 3. jelű felszálló helyek, s kialakul a végleges forgalmi rend. Akkor az északi oldalon már csak két leszálló hely lesz, s a Szivárvány utcai ideiglenes leszálló hely megszűnik. A végállomás épületben a sofőr várón kívül nyilvános WC és két üzlet is lesz.

Az esetlegesen előforduló eddigi és jövőbeli kellemetlenségekért mindenki szíves elnézését és megértését kérjük. Önöknek, Önökért építjük, s abban bízunk, hogy a végeredmény kárpótolni fog a nehézségekért.

 

Budaörs, 2019. augusztus 28.

Tisztelettel:

 

Biró Gyula                                                                                  Lőrincz Mihály

területi képviselő, alpolgármester                                  műszaki ügyosztályvezető

forrás:budaörs.hu

w

Megosztás