Időpont

2021-10-13 | Budaörs
Sokat beszéltünk már a hosszúra nyúlt várakozási időkről amelyekkel a különféle betegségekkel küszködők szembesülnek. Nem gondoltam volna hogy én is közéjük fogok tartozni igaz hogy csak egy „egyszerű” derék fájdalommal,de aki ezt egyszer már átélte tudja miről beszélek.

Szóval velem is megtörtént ami szinte menetrendszerűen érkezik a hűvösre forduló idővel,hiszen az őszi időszak előhozza az izületi és reumatikus fájdalmakat. Gyors orvosi segítségre lenne szükség hogy egyáltalán a mindennapi teendőkhöz  fontos,fekvő helyzetből ülő helyzetbe és onnan álló helyzetbe való felállást  jelentené. Mindez csak iszonyatos fájdalmakkal jár. Sajnos minden évben megismétlődő dolog ez de pár évvel ezelőtt elérhető időpontot kaphattunk ha pl. reumatológiára szerettünk volna bejutni. Ez viszont már a múlté.

Mint megtudtam a Budaörsi Rendelő Intézetben legkorábban december 2-ára van időpont, vagy Törökbálinton szintén december 6-ra.Azt is megtudtam hogy  az egyik orvosnőhöz –a doktornő nevét nem említve- időpontot már központilag nem is lehet kérni hozzá , ugyanis ő csakis a régi betegeivel tartja a kapcsolatot és ő adja az időpontot is. Mindezt az államilag finanszírozott rendelési időben!

A Medical Centerben amely köztudottan privát rendelést jelent,van még mód reumatológus felkeresésére, de ott is időpontot adnak ami egy hét múlva lenne esedékes.

De mi van sürgősségi esetben? Mit lehet tenni? Esetleg felkeresni a rendelési időben az orvost vagy orvosnőt és lesz ami lesz alapon megvárni a pozitív hozzáállást és megkapni egy kegyelemdöfést egy gyorsan ható injekció formájában ami talán enyhít az egyre fokozódó fájdalom elviselésében.Minden esetre meg kell próbálni hallom a telefon túloldaláról az együttérző recepciós üzenetét. Egyenlőre ennyi volt a segítség.

Major Edit

 

 

 

Megosztás