Így búcsúztattuk az óévet Attilánál

2022-12-31 | Budaörs
Ebben az évben utoljára még egy találkozóra gyűltek össze a Nyugdíjas Polgári Egyesület tagjai. Ennek a jó hangulatú összejövetelnek Pető Attila társunk biztosította a helyszínt, már nem először, a saját otthonában.

Attila most is bebizonyította, hogy kitűnő házigazda. Mindenkire és mindenre figyelmes volt. A majd negyven fős társaság számára megteremtette a kényelmes helyet, a szükséges terítéket, a meleg virslit, és a hozzávalókat. A süteményekről a vendégek gondoskodtak.

Már a meghívóban jelezte, hogy meglepetésre is számíthatunk.

Wass Albert Valaki tévedett című elbeszéléskötetéből a Szentek zendülése című írást választotta a házigazda. Ő maga volt a dramaturg, a rendező, a szerepválogató. A történet a képzeletbeli Mennyei Birodalomban, Isten előtti seregszemléjének mitikus idejében játszódik. Ezért a kulturális programért igazán hálásak voltunk, amit vastapssal köszöntünk meg a lelkes közreműködőknek.

Egyik kedves tagtársunk, aki az előadásban szerepet vállalt, sajnos nem tudott eljönni a találkozóra, ezért az internet segítségével telefonon keresztül üzent nekünk, és nem is akárhogyan! Versbe szedte a gondolatait, úgy kívánt minden jót mindannyiunknak.

Remek hangulatban, bizakodással koccintottunk az előttünk álló évre.

Köszönetet mondtunk Attilának és valamennyi segítőjének.

Fotó: Nanna

s.k.

Megosztás