Indul a TÉLFELEZŐ akció

2024-01-24 | Budaörs
Az alábbiakban közöljük a Latinovits Színház tájékoztatását a következő téli hónapok jegyár csökkentéséről.

 

 A mai nappal egyes januári és februári előadásaink jegyárát megfeleztük, mert színházzal gyorsabban telik a tél.

Legutóbbi bemutatónk, a Liliom március végéig telt házas, és még néhány hetet várni kell áprilisi műsorunkra, amikor kitűzzük új időpontjainkat, de addig is jobbnál jobb előadások közül válogathat a hozzánk látogató közönség. Ráadásul a mai nappal elindítottuk TÉLFELEZŐ akciónkat, amelynek keretében nézőink a következő előadásokra vásárolhatnak jegyet nagy kedvezménnyel:• Koldusopera »» JANUÁR 24. 19.00 »» 50%• Kurázsi és gyerekei »» JANUÁR 25. 19.00 »» 50%• Vacsora öt személyre »» JANUÁR 28. 19.00 »» 30%• John »» JANUÁR 30. 19.00 »» 30%• Egerek és emberek »» FEBRUÁR 1. 19.00 »» 50%• Szentivánéji álom »» FEBRUÁR 2. 19.00 »» 30%• Beszélnünk kell Kevinről »» FEBRUÁR 3. 19.00 »» 30%• Koldusopera »» FEBRUÁR 4. 19.00 »» 30%

Szárnyal a Liliom: az előadás március végéig telt házas, de feliratkozóinknak meglepetéssel készülünk! Hamarosan jövünk a részletekkel!

„Lehet-e szeretni egy darabot, amelyik felrúgja a hagyományos formát, időrendben sem követi az eredeti művet, és díszletében is igencsak minimalista? A válasz: lehet. Nagyon is. És nem kell hozzá más, mint elképesztően jó színészek és egy kiváló rendező. Na meg egy remek alap, például Molnár Ferenc Liliomja.” (Index.hu)

 Budaörsön vendégszerepel Kleist Homburg hercege, a főszerepben a Radnóti Színház színészével, Porogi Ádámmal!

Az ifjú Homburg herceg szenvedélyesen éli életét, impulzív, türelmetlen, becsvágyó és érzelmes. Elvekből és pátoszból szőtt világképe maga köré hajlítja a valóságot. Rokonszenvesen élhetetlen. Élhetetlenül rokonszenves. Megszegi a parancsot és sikerre viszi a csatát, de ezért olyan árat kell fizetnie, amit ép ésszel nem képes felfogni…

A nagysikerű, teltházas januári előadás után február 10-én este másodszor is Budaörsön a Proton Színház előadása, a Mundruczó Kornél által rendezett Winterreise!

„Színház, film és zene nem mindennapi összefonódásának lehettünk tanúi: Mundruczó Kornél meglehetősen forró témához nyúlt. Nem egyszerű művészi nyelven megszólalni egy olyan kérdésben, mely ekkora indulatot vált ki ma is, és aktualitása miatt megköveteli a direkt megnyilatkozást.” (Revizor)

Forrás:Latinovits Színház sajtó

 

Facebook
Honlap
Email
Instagram

 

Megosztás