Katolikus nagyböjti lelkigyakorlat

2024-02-19 | Budaörs
A lelkigyakorlatok ahhoz segítenek hozzá, hogy megismerjük önmagunkat, legmélyebb vágyainkat, és engedjük Istent szólni hozzánk. A budaörsi római katolikus templomban február 23-24-25-én (pénteken, szombaton és vasárnap) ehhez kapunk segítséget, útmutatást. Sajgó Szabolcs jezsuita atya szentbeszédeit hallgathatjuk.

A hirdetés:

Egyházközségünk húsvétra előkészítő lelkigyakorlata február 23-24-25-én (pénteken, szombaton és vasárnap) az este 6 órakor kezdődő szentmise keretében lesz. A lelkigyakorlatos szentbeszédeket Sajgó Szabolcs jezsuita atya tartja, a beszédek az evangélium után hangzanak el, és a szentmiséket is a lelkigyakorlatot vezető atya celebrálja. Szabolcs atya mindhárom napon (pénteken, szombaton és vasárnap) a szentmise előtt 16.45-től 17.45-ig gyóntat. (brke.org)

 

Sajgó Szabolcs SJ (Budapest, 1951. augusztus 7. –) jezsuita szerzetes, író, költő, versfordító, a Párbeszéd Háza igazgatója. A jezsuiták neve után szereplő SJ a rend latin nevének kezdőbetűit (Societas Jesu), a jezsuita rendhez való tartozást jelzik.

 

 

 

 

(SzK)

Megosztás