Merre formálódik/formálódjon Budaörs építészeti megjelenése?

2020-10-08 | Budaörs
Mit mondott Dobos Botond Zsolt egyesületi elnök a budaörsi tévében? 7. Építész Szüret lesz október 9-én a Húsznegyven Budaörsi Fiatal Építészek Műhelye Egyesülete szervezésében.

Dobos Botond Zsolttól, a Húsznegyven Budaörsi Fiatal Építészek Műhelye Egyesület elnökétől idézünk néhány gondolatot a TV-beszélgetésből:
Budaörs várossá akar válni faluból már egy jó ideje. A beruházók szeretnének minél többet kihozni a dologból – esztétikába bele lehet szólni, de a lakások mennyiségébe nem…
A HÉSZ többet enged meg, mint megfelelő…
Szegényes a társadalmi tudásunk az építészetről…

Dobos Botond Zsolt két épületére kapott díjat a közelmúltban: a budaörsi benzinkút a Kötő utcánál és az új buszvégállomás.

Visszatérve az Építész Szüretre: Mit látunk-hallunk a Zichy majorban?
A 7. ÉPÍTÉSZ SZÜRET alkalmával különféle REAKCIÓKAT vizsgálunk Budaörs életében. Reakciók a város gyors növekedésére, Budaörs változásaira és a Covid helyzetre.

ReAckió KIÁLLÍTÁS:
Bemutatjuk Budaörs lehetséges alközpontjainak terveit, amelyeket a BME Urbanisztika Tanszék Városépítészet 2. című tárgyának hallgatói készítettek. Ezen kívül bemutatunk pár további tervet, amelyek hozzájárulhatnának ahhoz, hogy még jobb város legyen Budaörs!

PECHAKUCHA NIGHT Budaörs vol.02 – ReAkció:
A kiállítás tervanyagát a PechaKucha Night prezentációs esten ismertetik a tervezők, megbízók vagy projektgazdák.

SzK

Megosztás