Mikor mehetünk strandolni a Budaörsi Városi Uszodába?

2023-06-02 | Budaörs
"Ha végre itt a nyár és meleg az idő az ember strandra jár hisz azért van itt ő" énekelte valamikor a pancsoló kislány a sokak által szeretett dalt. De vajon a budaörsiek mikor mehetnek végre a Városi Uszoda strandjára?

Odakint már 29 fok fölé is csúszik a hőmérő higanyszála de a strand területén lévő medencében még nincs víz, hiszen javában tartanak a felújítási munkálatok. Sokunkban felmerül ilyenkor a kérdés miért csúszik minden évben a strand megnyitása, miért esnek a munkálatok a kora tavaszi időszakokra? Hiszen lett volna  lehetőség a koronavírus idején a bezárások idején bő két év arra ,hogy felújítsanak előregondolva a  jövőre, amikor újból jönnének a budaörsiek strandolni, napozni.

 

A szaunák fel lettek újítva, a gőzkamra azonban többször felmondja a szolgálatot.. Nem hivatalos forrásból, csupán „folyosó pletykaként”  tudtam meg, hogy június közepén ki fog nyitni a strand. Úgy legyen!

Addig marad az elkerített napozó kb. 6 ággyal és marad a zuhanyozás és maradnak az uszoda belső medencéi mellett kisebb csobbanásra a kismedence,ahol azonban délig tilos  a megmártózás,mert akkor a kisbaba úszásé  a terep. Szóval sok a baj és sok az elégedetlen vendég. De a remény hal meg utoljára, reménykedjünk tehát hogy június közepén  birtokba vehetik a felnőttek,a gyerekek a strandot és a  kinti medencéket.

Major Edit

Megosztás