Mosolyt varázsoltak

2021-06-08 | Budaörs
Két rajongó kisfiú -talán a jövő rendőreinek - különleges születésnapi köszöntését kaptuk meg a Budaörsi Rendőrkapitányságról. A rendőrök mosolyt varázsoltak a két gyermek arcára.

Mindenkit levett a lábáról Zsombor, amikor stílusos öltözékében megérkezett a budakeszi rendőrökhöz.

Nem kellett kétszer kérni, rögtön igent mondtak az édesapa kérésére a rendőrök. Szolgálati autóval mentek érte, rögtönzött bemutatót tartottak neki. Zsombor 2021. június 3-án egy egész délelőttöt töltött a Budakeszi Rendőrörsön, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságon. Végig járta az épületeket, találkozott és szakmai egyeztetést tartott leendő kollégáival, megszemlélte a rendőrautókat, de az igazi élményt a kutya nyújtotta számára. Rögtön megtalálták a közös hangot, ráadásul a kisfiú ideiglenes kiképzőként sem vallott szégyent.

Unokaöccsének szeretett volna kedveskedni egy hölgy, aki a Budaörsi Rendőrkapitányságot kereste meg kérésével. A budakeszi egyenruhások gondolkodás nélkül vállalták a köszöntést és mosolygóssá tették a rendőrök iránt rajongó kisfiút.

Az ötödik születésnapját ünneplő Örs az első pillanatban ugyan meglepődött a rendőrautó és az egyenruhás bácsi láttán, de hamar otthonosan mozgott. Rutinosan próbálta fel a csapaterős sisakot, a pajzsot, a lövedékálló mellényt. A speciális kiegészítők azonban eltörpültek amellett, hogy igazi rendőrautóba ülhetett, meg persze járt némi ajándék is.

Arcát látva bizonyosak lehetünk abban, lesz utánpótlás.

Kedves Örs! Amint egy kicsit megnőttél, köztünk a helyed!

Csillag-Simon Katalin r. zászlós

bűnmegelőzési előadó

Budaörs Rendőrkapitányság

Megosztás