Ó-év búcsúztató zenés délután a Művelődési Házban

2023-12-30 | Budaörs
Az Ó esztendő utolsó szombatján a Városi Klub rendezvényén a jó muzsikát, vidámságot szerető klubtagok és meghívott vendégek vettek részt,hogy vidáman hagyják maguk mögött a 2023-as évet.

Megint vége van egy évnek.Hátunk mögött hagyjuk az Ó- esztendőt és köszöntjük az újat reménykedve, jókedvvel ,bizakodással hogy a jövendő nem lesz rosszabb mint az, amit itt hagyunk. Természetesen ha lehet sokkal jobbat kívánunk egymásnak, erőt és egészséget és azt hogy jövőre is együtt lehessünk mindannyian töretlenül és hiánytalanul.  Ezért kell megragadni minden percet hogy kihasználjuk az élet adta lehetőségeket,megtöltve tartalommal, elérendő céllal és bizakodó vidámsággal.

A Bartha Károlyné Marcsi által vezetett Városi Klub 2023. december 30-án szombaton rendezte meg az Ó- év búcsúztató zenés összejövetelét, ahol az eddig is megszokott jó hangulat uralkodott. A klubtagok vidámságát semmi sem múlta felül. Az egyszemélyes zenekar szenzációs számokat játszott Ezért aztán  senki sem maradt ülve,a muzsika dallamára ropták a táncot.

Egy kis pihenésre adott okot a tombola húzás,amit mindenki izgatottan várt és kitörő örömmel fogadta ha  az ő száma került a szerencsések közé.

Ha lehetett volna talán világos virradatig is eltartott  volna az Ó év búcsúztató ,a jókedv és az erő is kitartott volna hajnalig,de mind rendes felnőttekhez illik este 20 órakor mindenki Boldog Új Évet kívánva távozott a Jókai Mór Művelődési Ház színházterméből a rendezvény helyszínéről.

Gratulálok a szervezőknek. Boldog Új Évet !

Major Edit

 

Megosztás