Oktoberfest Budaörsön

2021-10-02 | Budaörs
Immár harmadszor  rendezi meg Budaörsön az Október Fesztivált a Karizma  Alapítvány. Az alábbiakban kedvcsinálónak egy pár fotót teszünk közzé kedves olvasóinknak, hiszen ma este még van alkalom ellátogatni a Szent Benedek Iskola udvarán felállított sörsátortba.

Pénteken október 1-én a fesztivál első estéjén ellátogattam a Szent Benedek Iskola udvarán felállított sörsátorba, hogy bepillantást nyerjek hogyan is néz ki itt Budaörsön az a  híres Oktoberfest, amelyet annak idején még Münchenben volt alkalmam látni és megtapasztalni. Már ott is hatalmas érdeklődéssel telt el az egy hét, amit erre a fesztiválra szántak.

Itt Budaörsön  a hatalmas sörsátorban hamisítatlan Paulaner sörrel várják az érkezőket,amelyeket a hosszú asztaloknál helyet foglalva lehet elfogyasztani.

A sátorba belépve máris meg lehet vásárolni a sós perecet, vagy a sült kolbászt kinek mi a kedvére való.

A müncheni fesztiválról  emlékezetben megmaradtak a hatalmas sörsátrak, a habbal teli korsók és jókedvű asztaltársaságok, akik egymáshoz dőlve vígan énekeltek miközben itták a finom bajor sört és ették hozza sajtot ami elengedhetetlen kísérője ilyenkor az ivászatnak.

A rendezvényre hét órakor még csak szállingóztak az érdeklődők. A zenekar lelkesen játszott és míg ott voltam szünet nélkül hallhattuk a jobbnál jobb sramli zenéket. Mint megtudtam a repertoárból nem hiányoznak majd a rock and roll, klasszikus táncos slágerek sem.

 

Mindezen hangulatról a pilisvörösvári Adlersteiner zenekar gondoskodik mindkét estén.

A rendezvény tehát folytatódik ma este is és mint hallottam a mai még jobb lesz mint a tegnapi volt. Talán addigra már bemelegedik a hatalmas sátor mert bizony tegnap este kissé már hidegek voltak a padok és legtöbben kabátban üldögéltek.

Készítettem néhány fotót is kedvcsinálónak a ma esti szórakozáshoz.

Major Edit

Megosztás