Online-ból jeles

2021-04-18 | Budaörs
Figyelemreméltó felhívást kaptunk a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácstól. Hosszú ideje annak, hogy otthonról kell teljesíteni az iskolai kötelezettségeket. Ez nem volt mindig könnyű. Biztos volt olyan pedagógus, akinek sikerült ezeket az órákat is érdekessé, izgalmassá és akár szórakoztatóvá tenni.

És biztos volt olyan is, aki emellett azon is munkálkodott, hogy az osztályközösség online is igazi közösség maradjon.

Ez a bűnmegelőzés szempontjából is nagyon fontos. Ezért az április 12-i Bűnmegelőzési Nap alkalmából szeretnénk elismerni néhány olyan tanárt, tanítót, akik kiemelkedően sokat dolgoztak azért, hogy az elmúlt hónapokat megkönnyítsék a gyerekek és szüleik számára.

Ha ismersz olyan pedagógust, akit érdemesnek tartasz kiemelni sok lelkes kollégája közül, írd meg a nevét és azt is, miért éppen rá gondoltál.

Ezzel neki elismerést elismerést szerezhetsz és iskoládnak pedig nyerhetsz egy látványos bűnmegelőzési bemutatót, ahol részt vehetsz rendőrök, mentősök, tűzoltók, sőt még a börtönőrök munkájában is.

Ne feledd nekünk elküldeni a pedagógus nevét, az iskolád nevét, és néhány mondatot, amely valahogy így kezdődik: Azért tartom őt a legjobbnak…..

Határidő: 2021. április 30

Eredményhirdetés: 2021. május 07

Ide várjuk a jelöléseket: sajto.nbt@bm.gov.hu

Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács

Megosztás